MALZEMELER
2 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri
8 parça ince dilimlenmiş tavuk göğsü
3 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı arpacık soğan
6-8 diş sarımsak
1 su bardağı kiraz domates
6 kök ıspanağın yaprakları
1 kutu (200 ml) krema
1 tutam muskat
Tuz, karabiber
8 parça ince dilimlenmiş tavuk göğsü
3 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı arpacık soğan
6-8 diş sarımsak
1 su bardağı kiraz domates
6 kök ıspanağın yaprakları
1 kutu (200 ml) krema
1 tutam muskat
Tuz, karabiber
YAPILIŞI
Yapışmaz yüzeyli bir tavayı kızdırıp
tavukları önlü arkalı mühürleyin ve fırına girebilecek bir kaba alın. 2
Aynı tavaya tereyağını alıp üzerine soğan ve sarımsak ilave ederek
renkleri dönene dek kavurun. Üzerine kiraz domates ve irice kıyılmış
ıspanak ilave edin. Birkaç dakika kavurup krema, muskat, tuz ve
karabiber ekleyin. 1-2 taşım kaynatıp ocaktan alın ve rendelenmiş kaşar
peyniri ilave edin. Hazırladığınız harcı tavuğun üzerine ekleyin.
Önceden ısıtılmış
Peynir Soslu Tavuk
Reviewed by Zebra Yayıncıllık
on
Nisan 07, 2019
Rating:
Hiç yorum yok: