Peynir Soslu Tavuk

Peynir Soslu Tavuk tarifi

MALZEMELER

2 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri

8 parça ince dilimlenmiş tavuk göğsü

3 çorba kaşığı tereyağı

1 su bardağı arpacık soğan

6-8 diş sarımsak

1 su bardağı kiraz domates

6 kök ıspanağın yaprakları

1 kutu (200 ml) krema

1 tutam muskat

Tuz, karabiber

YAPILIŞI

Yapışmaz yüzeyli bir tavayı kızdırıp tavukları önlü arkalı mühürleyin ve fırına girebilecek bir kaba alın. 2 Aynı tavaya tereyağını alıp üzerine soğan ve sarımsak ilave ederek renkleri dönene dek kavurun. Üzerine kiraz domates ve irice kıyılmış ıspanak ilave edin. Birkaç dakika kavurup krema, muskat, tuz ve karabiber ekleyin. 1-2 taşım kaynatıp ocaktan alın ve rendelenmiş kaşar peyniri ilave edin. Hazırladığınız harcı tavuğun üzerine ekleyin. Önceden ısıtılmış
Peynir Soslu Tavuk Peynir Soslu Tavuk Reviewed by Zebra Yayıncıllık on Nisan 07, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.