MALZEMELER
5-6 adet kabak
Yarım limonun suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
3-4 dal maydanoz, tuz, karabiber
Yarım limonun suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
3-4 dal maydanoz, tuz, karabiber
YAPILIŞI
Kabakları yıkayıp boylamasına yarım cm
kalınlığında dilimleyin. Üzerlerine tuz ve karabiber serpin. Izgarada ya
da yapışmaz yüzeyli bir tavada önlü arkalı pişirin. Soğuduktan sonra
verev doğrayıp servis kabına alın. Limon suyu, zeytinyağı, kıyılmış
maydanoz ve tuzu küçük bir kapta karıştırın. Kabakların üzerine gezdirip
servis yapın.
Izgara Kabak Salatası (6 Kişilik)
Reviewed by Zebra Yayıncıllık
on
Mart 22, 2019
Rating:
Hiç yorum yok: