Derin Alın Kırışıklıklarından Nasıl Kurtulursunuz?



Derin alın kırışıklıkları yüzündeki diğer kırışıklıklar gibidir. Yaşlandıkça cildiniz incelir ve elastikiyetini kaybeder. Bunu tekrarlayan yüz ifadeleriyle birleştirin; alnınız boyunca ve yüzün diğer bölgelerinde kırışıklıklar ve kıvrımlar gelişmeye başlar. 

Altta yatan kasları gevşetmek, kıvrımları doldurmak ve cildi sıkılaştırmak alnınızın görünümünü iyileştirebilir, bu nedenle sizin ve cildiniz için en iyi tedavi şeklini belirlemek için dermatolog veya plastik bir cerrahla konuşun.

Aşama 1
Botox ve Dysport gibi ticari isimlerle bilinen botulinum toksin tedavisi enjeksiyonlarıyla alın kırışıklıklarını azaltabilirsiniz. Kimyasallar kasılmalara neden olan sinyallerin kaslara ulaşmasını önler. Alttaki kaslar gevşer, kırışıklıklar yumuşar. Sonuçlar normalde yaklaşık üç ila dört ay etkili olur. 


Aşama 2
Kozmetik dolgu ile derin alındaki kırışıklıkları giderin. Kolajen derin kırışıklıkları azaltmak için kullanılan en yaygın dolgu maddesidir, ancak dermatoloğunuz veya kozmetik cerrahınız hyaluronik asit, politetrafloroetilen veya yağ gibi başka enjekte edilebilir ilaçlar önerebilir. 


Bu dolgu maddelerinin herhangi biri kırışıklıklar için hacim ekleyebilir ve onları ortadan kaldırabilir. Enjekte edilebilir dolgu maddeleri üç ila altı ay etkili olur.

Aşama 3
Alın kaldırma ile derin kırışıklıkları giderin. Alındaki kırışıklıkları gidermek için fazla cilt çıkarılır ve sıkılır. Alın aldırmanın etkileri 10 yıla kadar sürebilir.

Uyarı
Enjekte edilebilir dolgu maddelerinin başlıca tehlikesi alerjik bir reaksiyondur, ancak doktorlar enjeksiyonlardan önce alerji testi yapacaktır. Ayrıca biraz şişme, morarma ve kızarıklık yaşayabilirsiniz.
Derin Alın Kırışıklıklarından Nasıl Kurtulursunuz? Derin Alın Kırışıklıklarından Nasıl Kurtulursunuz? Reviewed by Zebra Yayıncıllık on Mart 22, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.