MALZEMELER
2 adet orta boy pancar
2 çorba kaşığı zeytinyağı
4 çorba kaşığı süzme yoğurt
1 çay kaşığı deniz tuzu
2 çorba kaşığı zeytinyağı
4 çorba kaşığı süzme yoğurt
1 çay kaşığı deniz tuzu
YAPILIŞI
Pancarları mandolin yardımıyla dilimleyip, zeytinyağı ve tuz ile harmanlayın. Pişirme kağıdı kaplanmış tepsiye yerleştirip, yumuşayana dek dinlendirin. 1 adet pancar dilimini servis tabağına yerleştirin. Üzerine süzme yoğurt koyup, ikinci bir dilimle kapatın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayıp, kalan süzme yoğurtla süsleyin ve servis yapın.
Pancar Ravioli
Reviewed by Radical Media
on
Eylül 10, 2018
Rating:
Hiç yorum yok: