4 kişilik (234 kalori)
Malzeme:
1⁄2 çay bardağı portakal suyu
1⁄2 çay bardağı sızma zeytinyağı
2 yemek kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı bal
1 soyulmuş, dilimlenmiş avokado
1 soyulmuş, dilimlenmiş greyfurt
1 soyulmuş, dilimlenmiş portakal
1⁄2 doğranmış kırmızıbiber
4 kıyılmış yeşil soğan
1 doğranmış marul
Hazırlanışı
Portakal, limon suyu, zeytinyağı ve balı krema gibi olana kadar el mikseri veya blender’da karıştırın. Yeşillikler hariç, diğer malzemeleri cam salata kasesinde karıştırın. Yeşilliklerin üzerine yerleştirin. Salata sosunu üzerine dökün.
Greyfurt ve avokado salatası
Reviewed by Radical Media
on
Eylül 06, 2016
Rating:
Hiç yorum yok: