Taze otlu ve sarımsaklı ekmek

Taze otlu ve sarımsaklı ekmek tarifi:

Malzeme:

1 baget ekmek 
50 gr tereyağı 
3 yemek kaşığı zeytinyağı 
2 diş sarımsak 
Maydanoz 
Dereotu 
Taze kekik 
Deniz tuzu 
Parmesan peyniri 

Hazırlanışı: 

Taze otlu ve sarımsaklı ekmek: 

İstediğiniz miktarda maydanoz, dereotu ve kekiği kıyın. Oda ısısında yumuşatılmış tereyağı, zeytinyağı, deniz tuzu ve kıyılmış yeşilliği bir kasede karıştırın. Baget ekmeği uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Tereyağlı karışımı ekmeklerin kesik yüzeylerinin üzerine bıçakla sürün. Sıcak fırında 15-20 dakika kızartın. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpip servis yapın. 
Taze otlu ve sarımsaklı ekmek Taze otlu ve sarımsaklı ekmek Reviewed by Radical Media on Eylül 20, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.