Malzeme
1 kg hindi kanadı
100 ml krema
2 yemek kaşığı acı sos
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
2 diş ezilmiş sarımsak
1 kereviz sapı
1-2 dal taze kekik
Tuz
Karabiber
2 su bardağı cornflakes
Hazırlanışı
Hindi kanatlarını haşlayın. Derin bir kapta krema, acı sos, ezilmiş sarımsak, ince doğranmış kereviz sapı, kekik, tuz ve baharatları ekleyip iyice karıştırın. Hindi kanatlarını önce acılı sosa ardından cornflakese bulayın. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin. önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
1 kg hindi kanadı
100 ml krema
2 yemek kaşığı acı sos
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
2 diş ezilmiş sarımsak
1 kereviz sapı
1-2 dal taze kekik
Tuz
Karabiber
2 su bardağı cornflakes
Hazırlanışı
Hindi kanatlarını haşlayın. Derin bir kapta krema, acı sos, ezilmiş sarımsak, ince doğranmış kereviz sapı, kekik, tuz ve baharatları ekleyip iyice karıştırın. Hindi kanatlarını önce acılı sosa ardından cornflakese bulayın. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin. önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Acı soslu çıtır hindi kanadı
Reviewed by Radical Media
on
Ocak 09, 2014
Rating:
