Malzeme
Malzemeler: 7-8 adet dilimlenmiş mantar tereyağı tuz 5 adet yumurta 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri konserve mısır Süslemesi için: yeşil biber, kırmızı biber Mantarlı Omlet
Tarif
Tarif
Mantarları teryağıyla (suyunu salıp çekene kadar) orta ateşte kavurun. Yumurtaları başka bir kaba kırıp tuzunu ve istediğiniz baharatı ekleyin, bir çatalla çırpın.Telon tavaya tereyağı koyun ve kızdırın, yumurtaların yarısını ekleyin. Pişmeye başladıkça tavayı öne arkaya sürekli sallayın ki yumurta yapışmasın.Mantarları ortasına koyup kalan yumurtayıda ekleyin. 2 yüzüde pilen omlete rendelenmiş kaşarı ekleyip ve mısırı ekleyin, spatula yardımıyla omleti 2 ye katlayın, birazdaha pişirip servis tabağına alın. Süsleyerek servis yapın.
Mantarlı Omlet
Reviewed by Radical Media
on
Kasım 14, 2012
Rating:
Hiç yorum yok: