Malzeme
2 diş doğranmış sarımsak
250 gr haşlanmış ve temizlenmiş karides
2 adet doğranmış kereviz sapı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 bardak pişmiş pilav
1 adet doğranmış tavukgöğsü
1 yemek kaşığı soya sos
Hazırlanışı
Bir tavada zeytinyağında sarımsak 1 dakika sote edilir. Üzerine karides, kereviz sapı ve tavukgöğsü eklenerek karıştırılır. Daha sonra soya soyu da eklenerek tavuklar pişinceye kadar pişirilir. Daha önceden pişmiş pilav eklenerek karıştırılarak servis edilir.
2 diş doğranmış sarımsak
250 gr haşlanmış ve temizlenmiş karides
2 adet doğranmış kereviz sapı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 bardak pişmiş pilav
1 adet doğranmış tavukgöğsü
1 yemek kaşığı soya sos
Hazırlanışı
Bir tavada zeytinyağında sarımsak 1 dakika sote edilir. Üzerine karides, kereviz sapı ve tavukgöğsü eklenerek karıştırılır. Daha sonra soya soyu da eklenerek tavuklar pişinceye kadar pişirilir. Daha önceden pişmiş pilav eklenerek karıştırılarak servis edilir.
Endonezya usulü pilav
Reviewed by Radical Media
on
Kasım 16, 2012
Rating:
Hiç yorum yok: