Malzeme:
4 küçük baget ekmek
2 parça levrek fileto
1 küçük soğan
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
Yarım demet maydanoz
Zeytinyağı
Tuz, karabiber
Soğanlı balık ekmek hazrlanışı:
Maydanozu temizleyip yıkayın ve süzgeçte bekletin. Suyu süzülünce yaprak yaprak ayırın. Soğanı temizleyip piyazlık doğrayın.
Filetoların üzerine hafifçe zeytinyağı sürüp ızgarada iki taraflı olarak pişirin. Soğan, maydanoz, pulbiber, tuz ve karabiberi bir kapta harmanlayıp biraz ezerek karıştırın. Ekmekleri sandviç şeklinde ikiye kesip bir parça balık ve maydanozlu soğanı arasına yerleştirin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.
Soğanlı Balık Ekmek
Reviewed by Radical Media
on
Haziran 15, 2012
Rating:
Hiç yorum yok: