Sığır Etli Arpa Şehriye Pilavı


Malzemeler : (4 kişi için)

700 gr sığır eti
500 gr domates
250 gr kuru soğan,
Zeytinyağ
3 diş Sarımsak
Salça
Maydanoz
Su
Tuz, Kara Biber, Kekik


Hazırlanışı :

Eti küçük küçük doğrayıp, kavurun. Doğranmış domates ve soğanları ilave edin. En son ezdiğiniz sarımsakları ilave edip, 5 dakika daha pişirin. Su ilave edip, kekik, tuz, biber de katarak 1 saat daha pişirin. Ara sıra karıştırmayı unutmayın. Daha sonra şehriye, su ve maydanozları ekleyin. 15-20 dakika pişirin.

Üzerini Maydanozla süsleyebilirsiniz.
Sığır Etli Arpa Şehriye Pilavı Sığır Etli Arpa Şehriye Pilavı Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.