Şatobrian ( Chateaubriand) - Izgara Şatobrian ( Chateaubriand) - Izgara Reviewed by Radical Media on Ocak 13, 2012 Rating: 5

Sütlü Balık

Ocak 13, 2012
Malzeme: 500 gram beyaz etli balik (levrek, dil, çipura), 2 kaşık krema, yarım su bardağı süt, 2 diş sarmısak, 1 limonun suyu, 1 çay k...
Sütlü Balık Sütlü Balık Reviewed by Radical Media on Ocak 13, 2012 Rating: 5

Fırında Sebzeli Balık

Ocak 13, 2012
Malzeme: 500 gram beyaz etli balık (orfoz, sinarit, dülger, kırlangıç, mezgit, levrek, dil vb.) filetosu, 1 defne yaprağı, yarım limonun...
Fırında Sebzeli Balık Fırında Sebzeli Balık Reviewed by Radical Media on Ocak 13, 2012 Rating: 5

Cevizli Balık

Ocak 13, 2012
Malzeme: 500-600 gram beyaz etli balık, 1 defne yaprağı, 2 kereviz yaprağı, 1 küçük havuç, 2-3 dilim limon, 4 diş sarmısak, 200 gram c...
Cevizli Balık Cevizli Balık Reviewed by Radical Media on Ocak 13, 2012 Rating: 5

Sucuklu Barbunya

Ocak 06, 2012
Malzeme: 250 gram kuru barbunya,  1 kangal sucuk,  2 orta boy soğan,  3 küçük havuç,  1 orta boy kereviz,  4 yemek kaşığı zeytinyağı,  tuz...
Sucuklu Barbunya Sucuklu Barbunya Reviewed by Radical Media on Ocak 06, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.