DİL HAŞLAMA

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: 1 Kuzu Dili 1 adet Kuru Soğan 1 adet Havuç 3-4 adet Defne Yaprağı Tuz, Kırmızı Biber, Kimyon, Kara Biber
DİL HAŞLAMA DİL HAŞLAMA Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

PATLICANLI PİLAV

Temmuz 06, 2011
PATLICANLI PİLAV Malzemeler: (6 kişi için) 1 bardak Pirinç 5 kaşık Yağ 3 bardak SU ya da Et Suyu 1 adet Patlıcan Tuz, Kara Biber
PATLICANLI PİLAV PATLICANLI PİLAV Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

BUHARA PİLAVI

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: (6 kişi için) 1 kase Pirinç 1 tavuğun göğsü 1 kase Konserve ya da haşlanmış Bezelye ½ kase haşlanmış ve küp küp doğranmış...
BUHARA PİLAVI BUHARA PİLAVI Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

ACEM PİLAVI

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: (4 kişi için) 2   su bardağı Pilavlık Pirinç   200 gr Yağ   300 gr Kuşbaşı Koyun Eti   4 su bardağı Su ya da Et Suyu   2 ...
ACEM PİLAVI ACEM PİLAVI Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

Tavuk Etli Bamya

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: 1 tavugun gogus kismi, suda pisirilmis, buyuk parcalar halinde dogranmis 375 gr konserve bamya, suzulmus ve yikanmis 2 yk n...
Tavuk Etli Bamya Tavuk Etli Bamya Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.