Ünlülerin Ev Yapımı Maskeleri


Ünlüler de kimi zaman kimyasal içeren güzellik yöntemleri yerine kendi yaptıkları doğal ev yapımı maskeleri tercih ediyorlar. Biz de sizler için ünlülerin ev yapımı maske tariflerini bir araya getirdik. 

İşte ünlülerin ciltlerine uyguladığı ev yapımı maske tarifleri... 

Katy Perry 

(Yumurta Beyazı & Badem Yağı) 

Katy Perry’ye güzellik sırları sorulduğunda verdiği cevap yumurta beyazı ve badem yağının onu kurtardığını söylemektedir. Katy’nin yaptığı bu karışım, cilt üzerindeki kırışıklıkları yumuşatarak daha genç bir görünüme erişmesine olanak sağlıyor. Siyah noktalardan da bu yöntemle kurtulduğunu söyleyen Perry, ışıltılı ve lekesiz bir cilde sahip. 

Kendall Jenner 

(Yumurta Beyazı & Limon) 

Kendall, evde kendi hazırladığı yumurta akı ve limon maskeleriyle güzelleştiğini paylaşmıştı. Önce yumurta akını köpürene kadar karıştırdığı ve daha sonra yarım bir limonu yumurta akına ekleyerek yüzüne sürdüğünü belirtti. Maskeyi suratında 30 dakika kadar bekleten Kendall Jenner, yumurta beyazının gözenekleri küçülttüğünü ve limon suyunun da pH dengesini düzenlediğini söylüyor.


Miranda Kerr 

(Salatalık Maskesi) 

Salatalıkları hamur haline getirdikten sonra cildine uygulayan Miranda Kerr, bu uygulamayı gözlerinde şişlik olduğu zamanlar göz bölgelerine de uyguladığını söylüyor. Sizler de Miranda gibi salatalık maskesini deneyebilirsiniz. 

Jessica Alba 

(Kahve & Yoğurt & Hindistan Cevizi) 

Kendine ait bir cilt bakım firması olan Jessica Alba, evinde kendi denediği maskelerle de güzelliğini korumak içi yeterli bir bilgiye ulaşmış. Kahve, hindistan cevizi ve yoğurt karışımından elde ettiği karışımı yüzüne uyguluyor. Bu tarifine ek olarak yağlı hissedilen günlerde Hindistan cevizi yerine limon da kullanılabileceğini dile getiriyor. 

Priyanka Chopra 

(Zerdeçal & Yoğurt & Yulaf Ezmesi) 

Priyanka’nın güzellik sırrı da diğerleri gibi maskelerden geçiyor. Cildini parlaklaştırmak ve donuk görüntüden kurtarmak için bu maskeyi tercih ediyor. Yarım saat bu karışımı cildinde bekleten Priyanka, sonrasında maskeyi ılık su ile duruluyor. 


Kate Middleton 

(Çikolatalı Fındık Kreması) 

Kate Middleton gibi güzel ve bakımlı bir cilde sahip olmanın yolu buzdolaplarındaki çikolatalı fındık kremalarında saklı. Bu garip güzellik maskesi içerdiği yağ asitleri sayesinde cildi nemlendiriyor ve aynı zamanda şeker kristallerinden dolayı eksfoliyant etkisi olduğunu da söylüyor.

Suki Waterhouse 

(Karbonat) 

Nemlendiricilerinin içerisine bir miktar karbonat ekleyen Suki Waterhouse, bu işlemi ölü cildini arındırmak için yaptığını dile getiriyor. Parlak ve temiz bir cilt için sizler de bu maskeyi rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Erin Heatherton 

(Bal & Yoğurt) 

Kuru cildine nem kazandırmak ve bu sayede temiz, pürüzsüz bir aydınlık hissi yaşadığını dile getiren Erin Heatherton, bal ve yoğurt karışımını düzenli bir şekilde uyguladığını söylüyor.

Olivia Culpo 

(Bal & Avokado) 

Soğuk havalarda cildini nemlendirmek için yüzüne bal ve avokado karışımını maske olarak uygulayan Olivia Culpo, maskenin cildine sağladığı yararlar için cilt temizliğinde de etkili olduğunu söyledi. 


Gal Gadot 

(Mikrodalgada Yüz Havlusu) 

Gal Gadot çok az bilinen bir yöntem sayesinde yenilendiğini dile getiriyor. Makyajlı olarak uzun bir gün geçirdikten sonra mikrodalga sayesinde ısıttığı bir yüz havlusunu makyajını çıkarttıktan hemen sonra yüzüne koyuyor. Cildin hava almasını ve bu sayede gözeneklerinin de açılmasına yardımcı oluyor.
Ünlülerin Ev Yapımı Maskeleri Ünlülerin Ev Yapımı Maskeleri Reviewed by Radical Media on Eylül 02, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.