Malzeme:
2 yumurta sarısı
100 gr. tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı pudra şekeri
2.5 su bardağı elenmiş un
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı yenebilen gıda boyası (kırmızı)
1 çay kaşığı yenebilen gıda boyası (yeşil)
100 gr. tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı pudra şekeri
2.5 su bardağı elenmiş un
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı yenebilen gıda boyası (kırmızı)
1 çay kaşığı yenebilen gıda boyası (yeşil)
Hazırlanışı:
Bütün malzemeleri genişçe bir hamur tasında karıştırıp yumusak kıvamlı bir hamur yapın.
3 eşit parçaya bölün ve değişik gıda boyaları ile renklendirdiğiniz hamurları farklı kalıplarla kesin. Fırın kağıdı üzerinde tepsiye yerleştirin. 180 derecede 15-20 dakika pişirin.
3 eşit parçaya bölün ve değişik gıda boyaları ile renklendirdiğiniz hamurları farklı kalıplarla kesin. Fırın kağıdı üzerinde tepsiye yerleştirin. 180 derecede 15-20 dakika pişirin.
Yılbaşı Kurabiyesi
Reviewed by Radical Media
on
Aralık 12, 2013
Rating: