Malzeme:
750 gr kıyma
2 soğan
4 dilim ekmek içi
2 yumurta
1 yemek kaşığı karabiber
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Hazırlanışı:
Kıyma, rendelenmiş soğan, ufalanmış ekmek içi, yumurta, karabiber ve tuzu derin bir kapta yoğurun. Yoğurduğunuz harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde şekillendirin. Tereyağını tavada ısıtın. Köftelerin her iki tarafını da kızartıp sıcak servis yapın.
750 gr kıyma
2 soğan
4 dilim ekmek içi
2 yumurta
1 yemek kaşığı karabiber
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Hazırlanışı:
Kıyma, rendelenmiş soğan, ufalanmış ekmek içi, yumurta, karabiber ve tuzu derin bir kapta yoğurun. Yoğurduğunuz harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde şekillendirin. Tereyağını tavada ısıtın. Köftelerin her iki tarafını da kızartıp sıcak servis yapın.
Klasik Ev Köftesi
Reviewed by Radical Media
on
Aralık 11, 2013
Rating: