Fırında Zencefil Ve Yeşil Limonlu Levrek

Fırında Zencefil ve Yeşil Limonlu Levrek
Malzeme:
2 yk taze yeşil limonun suyu
1 ½ yk soya sosu
1 yk taze kişniş (ya da maydanoz, küçük doğranmış)
1 yk taze zencefil (küçük doğranmış)
1 yk arpacık soğan (çok ufak doğranmış)
1 ½ yk zeytinyağ
2 adet filetosu çıkartılmış orta boy Levrek
Tuz Karabiber

Hazırlanışı:
 
Fırını 200 dereceye ayarlayın. İlk 5 malzemeyi 1 yk zeytinyağ ile küçük bir kapta karıştırın..İçine tuz ve biber atın.Fırın kabınızı ½ yk zeytinyağ ile fırçalayın. Balığı fırın kabınıza alın ve tuz ve karabiber ile tatlandırın. Sosun yarısını balığın üzerine sürüp fırına verin. 10-15 dakikada balığınız hazır olacak. Servis yaparken sosun kalanını balığın üzerinde gezdirin.
Fırında Zencefil Ve Yeşil Limonlu Levrek Fırında Zencefil Ve Yeşil Limonlu Levrek Reviewed by Radical Media on Aralık 09, 2013 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.