Malzeme:
150 gr kuzu but
10 gr. sarımsak
10 gr. badem
Kuyruk yağı (yaprak açılır)
Hazırlanışı:
Kuzu but yaprak şekline getirilerek, içerisine sarımsak ve badem gizlenir. Kuyruk yağına sarılarak, porsiyonlar halinde alümenyum folyo yardımıyla tencerede buğulanarak pişirilir. Maydonoz ile süslenerek servise sunulur.
150 gr kuzu but
10 gr. sarımsak
10 gr. badem
Kuyruk yağı (yaprak açılır)
Hazırlanışı:
Kuzu but yaprak şekline getirilerek, içerisine sarımsak ve badem gizlenir. Kuyruk yağına sarılarak, porsiyonlar halinde alümenyum folyo yardımıyla tencerede buğulanarak pişirilir. Maydonoz ile süslenerek servise sunulur.
Dobo
Reviewed by Radical Media
on
Aralık 26, 2013
Rating: