Malzemeler
1 levrek
100 gr ahtapot
100 gr karides
1 küçük pavurya
100 gr mantar
1 yemek kaşığı tereyağı
Kekik
Kırmızı pul biber
Maydanoz
Balık suyu
Tuz
Hazırlanışı:
Tüm malzemeyi küçük doğrayıp tereyağında kavurun. Geniş bir tencereye alıp balık suyunu ilave edin. Ocaktan almaya yakın kekik ve kırmızı pul biberi ekleyerek 2 taşım kaynatın. Ocaktan alıp sıcak servis yapın.
1 levrek
100 gr ahtapot
100 gr karides
1 küçük pavurya
100 gr mantar
1 yemek kaşığı tereyağı
Kekik
Kırmızı pul biber
Maydanoz
Balık suyu
Tuz
Hazırlanışı:
Tüm malzemeyi küçük doğrayıp tereyağında kavurun. Geniş bir tencereye alıp balık suyunu ilave edin. Ocaktan almaya yakın kekik ve kırmızı pul biberi ekleyerek 2 taşım kaynatın. Ocaktan alıp sıcak servis yapın.
Korsan Çorbası
Reviewed by Radical Media
on
Kasım 20, 2013
Rating: