Malzeme:
1 adet tavukgöğsü
4-5 adet mantar
2 adet çarliston biber
4-5 adet mantar
2 adet çarliston biber
Marinesi Malzemesi:
2 yemek kaşığı sirke
1 yemek kaşığı zeytinyağı
kekik
biberiye
tuz
karabiber
1 diş sarımsak
1 adet soğanın dörtte biri.
1 yemek kaşığı zeytinyağı
kekik
biberiye
tuz
karabiber
1 diş sarımsak
1 adet soğanın dörtte biri.
Hazırlanışı:
1- Tavuk göğsünün küp küp doğrayın ve bir kaseye alın. Marine malzemesini üzerine ilave edip iyice karıştırın ve streç film ile üzerini kapatıp 1 saat kadar buzdolabında dinlendirin.
2- Biberleri ve mantarları doğrayın. Marine olup yumuşayan göğüs etini fotoğraftaki gibi biber, mantar, soğan ve et şeklinde şişe geçirin.
3- Fırınınızın ızgarasını açın ısıyı 220 dereceye getirin. Tavuk şişleriniz istediğiniz kıvamda kızarıncaya kadar fırınlayın. Sıcak servis yapın.
2- Biberleri ve mantarları doğrayın. Marine olup yumuşayan göğüs etini fotoğraftaki gibi biber, mantar, soğan ve et şeklinde şişe geçirin.
3- Fırınınızın ızgarasını açın ısıyı 220 dereceye getirin. Tavuk şişleriniz istediğiniz kıvamda kızarıncaya kadar fırınlayın. Sıcak servis yapın.
Fırında Tavuk Şiş
Reviewed by Radical Media
on
Mart 24, 2012
Rating:
Hiç yorum yok: