Malzeme:
250 gram orta-iri karides,
3 yemek kaşığı zeytinyağı,
1 kahve fincanı rakı.
Hazırlanışı:
Ortası çukur bir tavaya zeytinyağını koyun, ısınınca çiğ karidesleri bütün olarak atın. Tahta bir kaşıkla zedelemeden karıştırarak 10 dakika kadar pişirin. Kabıyla sofraya getirin. Servis yapmadan önce bir cezve içinde rakıyı ısıtın. Karideslerin üzerine dökün. Çakmak veya kibritle tutuşturun
250 gram orta-iri karides,
3 yemek kaşığı zeytinyağı,
1 kahve fincanı rakı.
Hazırlanışı:
Ortası çukur bir tavaya zeytinyağını koyun, ısınınca çiğ karidesleri bütün olarak atın. Tahta bir kaşıkla zedelemeden karıştırarak 10 dakika kadar pişirin. Kabıyla sofraya getirin. Servis yapmadan önce bir cezve içinde rakıyı ısıtın. Karideslerin üzerine dökün. Çakmak veya kibritle tutuşturun
Alevli ve Rakılı Karides
Reviewed by Radical Media
on
Ocak 18, 2012
Rating:
Hiç yorum yok: