Malzemeler:
* 80 gram tereyağı
* 1 diş ezilmiş şekilde sarımsak
* 1 yemek kaşığı ince ince doğranmış taze adaçayı yaprağı
* 80 gr romano peyniri (1 cup) (1 su bardağı İzmir Tulumu kullandım)
* 500 gram taze ravioli
Hazırlanışı:
* Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin.
* Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzdürün. (5 dakika yeterli geliyor)
* Bir tencerede yağı eritin. Sarımsakları ve adaçayını ekleyin ve tereyağı kahverengi olana kadar kızdırın. Bu yaklaşık 2 dakika sürüyor.
* Raviolileri ekleyip nazikçe karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın.
Adaçayı ve Tereyağı Soslu Ravioli
Reviewed by Radical Media
on
Temmuz 10, 2011
Rating:
Hiç yorum yok: