Ayvalı somon

Şubat 28, 2018
Ayvalı somon tarifi Malzemeler: 2 parça somon 1 ayva 1 portakalın rendelenmiş kabuğu Yarım çay bardağı zeytinyağı Yarım çay bardağı ...
Ayvalı somon Ayvalı somon Reviewed by nea punta on Şubat 28, 2018 Rating: 5

Tavuklu midye tava

Şubat 26, 2018
Tavuklu midye tava tarifi malzemeler:  500 gram kuşbaşı doğranmış tavuk  2 su bardağı su  1 tatlı kaşığı karbonat  Un Kız...
Tavuklu midye tava Tavuklu midye tava Reviewed by nea punta on Şubat 26, 2018 Rating: 5
Hormonlu sebze ve meyveler nasıl anlaşılır? Hormonlu sebze ve meyveler nasıl anlaşılır? Reviewed by nea punta on Şubat 26, 2018 Rating: 5
At ve eşek eti nasıl anlaşılır? At ve eşek eti nasıl anlaşılır? Reviewed by nea punta on Şubat 23, 2018 Rating: 5

Turta nonna

Şubat 20, 2018
Turta nonna tarifi Malzemeler: Hamuru için 160 g tereyağı 400 g un 1 tutam tuz 3 yumurta 150 g pudra şekeri 1 limonun rendelenmiş ka...
Turta nonna Turta nonna Reviewed by nea punta on Şubat 20, 2018 Rating: 5
Buğdaylı karalahana sarması Buğdaylı karalahana sarması Reviewed by nea punta on Şubat 20, 2018 Rating: 5
Sağlıklı Kahvaltı Yiyecekleri Listesi Sağlıklı Kahvaltı Yiyecekleri Listesi Reviewed by nea punta on Şubat 12, 2018 Rating: 5
Etli noodle nedir, nasıl yapılır? Etli noodle nedir, nasıl yapılır? Reviewed by nea punta on Şubat 11, 2018 Rating: 5

Tahin pekmez suflesi

Şubat 11, 2018
Çikolatalı tatlılardan sıkıldıysanız ve farklı bir lezzet arıyorsanız bu tarif tam size göre! Dışı sert içi akışkan sıcacık tahin ve pe...
Tahin pekmez suflesi Tahin pekmez suflesi Reviewed by nea punta on Şubat 11, 2018 Rating: 5
NORVEÇ SOMONU İLE TATLI KIRMIZI BİBERLİ NOODLE NORVEÇ SOMONU İLE TATLI KIRMIZI BİBERLİ NOODLE Reviewed by nea punta on Şubat 11, 2018 Rating: 5

Alfredo Soslu Fettucine

Şubat 06, 2018
Sofralarınızda bir İtalyan esintisi; Alfredo Soslu Fettucine! Bir İtalyan kadar iyi yapabilirsiniz, pratik tarif... Malzemeler 1 p...
Alfredo Soslu Fettucine Alfredo Soslu Fettucine Reviewed by nea punta on Şubat 06, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.