Malzeme:
2 Adet yufka 150 gr pastırma 200 gr rende kasar 1 Adet domates 1 Adet Çeliston biber 1 Tutam maydanoz Kızartmak için sıvı yağ
Hazırlanışı:
Hazırlanışı:
Yufkaları dört üçgen elde edecek şekilde kesin. Pastırmaları ince ince dilimleyin doğradığınız biber ve domatesle teflon tavaya koyarak 1-2 dakika sote edin (isteğe göre çiğdende kullanabilirsiniz). Soğuyunca kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Yufkayı kalın bir sigara böreği şeklinde sarın.Tüm yufkalar bitene kadar bu işleme devam edin.Yufkalar bittikten sonra kızgın yağa atarak altlı üstlü kızartın. Soğutmadan ikiye bölerek sıcak olarak servis yapın.
Paçanga Böreği
Reviewed by Radical Media
on
Kasım 26, 2012
Rating: