Zeytinyağlı pazı kökü

Zeytinyağlı pazı kökü tarifi:

Malzeme: 

3 bağ pazı kökü 
100 g havuç 
100 g kabak 
10 g sarımsak 
1 baş soğan 
60 g zeytinyağı 
Yarım limon 
Tuz Karabiber 

Hazırlanışı: 

Bir tavada soğanı ve sarımsağı zeytinyağı ile pembeleştirin. Havucu rendeleyip ekleyin ve üç dakika tahta bir kaşıkla karıştırarak kavurun. Temizleyip doğradığınız pazıları da ilave edin. Baharatları ekleyin. Tencerenin üzerine yağlı kağıt koyup kapağını kapatıp kısık ateşte 25-30 dakika pişirin. Soğuk olarak servis edin.
Zeytinyağlı pazı kökü Zeytinyağlı pazı kökü Reviewed by Radical Media on Eylül 15, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.