Kahveli sufle

Malzeme:

125 gr tereyağı 
120 gr bitter çikolata 
2 yumurta 
2 yumurta sarısı 
60 gr toz şeker 
2 çay bardağı un 
1 çay kaşığı espresso 
Yarım çay bardağı sıcak su 

Üzeri için: 

Pudra şekeri 

Hazırlanışı: 

Tereyağı ile bitter çikolatayı bir cam kaseye alıp benmari usulü eritin ve karıştırarak ılındırın. Yumurtalar, yumurta sarıları ve şekeri bir kasede mikserle çırpın. Tereyağlı çikolata, un ve yarım çay bardağı sıcak suya eklenmiş espressoyu ilave edip karıştırın. Karışımı içleri yağlanmış sufle kaplarına üstten birer parmak boşluk kalacak şekilde doldurun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Üzerine pudra şekeri serpip bekletmeden servis yapın.