Somon Rulo

Malzeme:
500 gr somon fileto
2-3 dal taze kekik
50 gr ufalanmış ceviz içi
100 ml krema
Taze kekik
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Taze çekilmiş karabiber

Hazırlanışı:
Somon filetonun üzerine zeytinyağı sürüp tuz ve karabiber serpin. Rulo şeklinde sarıp açılmaması için mutfak ipiyle sarın. Yağlı kağıt konmuş fırın tepsisine alıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Kremayı tavada ısıtıp servis tabağına alın. Somon ruloyu kremanın üzerine yerleştirin. Somonun üzerine ufalanmış ceviz içi, taze çekilmiş karabiber ve taze kekik dallarını serpip servis yapın.
Somon Rulo Somon Rulo Reviewed by Radical Media on Şubat 18, 2014 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.