Kıymalı ve Antep fıstıklı milföy börek

Malzeme:
12 milföy hamuru
İç harcı için:
500 gr kıyma
1 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı iri kırılmış Antep fıstığı
1 soğan
Üzeri için
1 yumurta sarısı
Haşhaş tohumu

Hazırlanışı: 
Tereyağını tavada eritin. Yemeklik doğradığınız soğanı ilave edip kavurun. Kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin. Ocaktan almaya yakın Antep fıstıklarını ilave edip karıştırın. Soğumaya bırakın. Milföy hamurlarını buzdolabından çıkarıp hafifçe yumuşamalarını bekleyin. Hazırladığınız harçtan milföy hamurlarının içine paylaştırıp kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp haşhaş tohumu serpin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.