Dana Rulolar


Malzeme 

2 dilim dana biftek 
2 dilim kaşar peyniri 
100 gr. kültür mantarı 
200 ml. ( 1 kutu ) krema 
2,3 yemek kaşığı soya sosu 
Tuz, karabiber, kekik, 3-4 diş sarımsak 
Zeytinyağı, kürdan 

Hazırlanışı 

Zeytin yağı, ezilmiş sarımsak, kekik ve dana biftekleri bir kap içerisinde elinizle yavaşça harmanlayarak etlere yavaşça sosu yedirin ve 1 saat kadar bekletin. Mantarları temizleyip bir tenecere içerisinde hiç doğramadan bütün olarak koyup kapağı kapatın ve mantarlar kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin.Bekleyen etleri bir tezgahta düzgün bir şekilde yerleştirin ve içine bir dilim kaşar ve mantarların yarısını koyup rulo yapınız ve etraflarını kürdan yardımıyla tutturup yağsız teflon tavada etrafını kızartıp derin bir tepsiye yada borcama yerleştirin. Geri kalan malzemeyide aynı şekilde hazırlayıp iki ruloyu tepside yan yana yerleştirin. Üzerine krema ve soya sosunu karıştırıp dökün, 190 dereceli fırında 1 saate yakın pişirin.