Tarçınlı Barbunya Yahnisi


Malzemeler:

2 su bardağı Taze Barbunya
1 adet Büyük Boy Soğan
1 çay bardağı Zeytinyağı
2 tatlı kaşığı Domates Salçası
Tuz, Şeker, Tarçın


Hazırlanışı:

* Barbunya yumuşayana kadar haşlanır ve süzülür.

* Soğanlar ay ay doğranır ve zeytinyağında kavrulur.

* Kavrulan soğana salça ve barbunya eklenir, karıştırılır.

* İçerisine 2-3 su bardağı sıcak su eklenir kaynadığında göz kararı tuz ve şeker eklenir. En son 1/2 tatlı kaşığı tarçın eklenir.

* Soğuk servis yapılır.
Tarçınlı Barbunya Yahnisi Tarçınlı Barbunya Yahnisi Reviewed by Radical Media on Temmuz 08, 2011 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.