Kaşarlı Patlıcan Kızartması


MALZEMELER:

4 adet patlıcan
1 yumurta
1 bardak un
1 bardak galeta unu
300 gram kaşar peyniri
2 adet domates


Kızartmak İçin:

Ayçiçek Yağı

YAPILIŞI:

Patlıcanları alacalı soyun.Halka halka kesip tuzlu suda bekletin.Önce una,sonra yumurtaya en son galeta ununa batırıp kızgın yağda kızartın.Daha sonra kaşarı patlıcan sayısına göre kesin ve 1 patlıcan 1 kaşar koyup kürdanla sabitleyin.En üste domates koyup fırına verin.Kaşarlar erimeye başlayınca fırından çıkarıp servis yapabilirsiniz.
Kaşarlı Patlıcan Kızartması Kaşarlı Patlıcan Kızartması Reviewed by Radical Media on Temmuz 08, 2011 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.